برگزاری کارگاه تفسیر سوره حشر در واحد سیرجان 1398/02/21

همزمان با ماه مبارک رمضان
برگزاری کارگاه تفسیر سوره حشر در واحد سیرجان

به مناسبت ماه مبارک رمضان کارگاه تفسیر سوره حشر با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برگزار می شود.
دکتر اصغر حدیدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه و همزمان با واحدهای سراسر کشور کارگاه تفسیر سوره حشر ویژه اساتید و کارکنان، در ایام ماه مبارک رمضان و بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه برگزار می شود و در پایان به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا خواهد شد.
حدیدی بیان کرد: هدف از برگزاری این طرح بهرمندی بیشتر اساتید و کارکنان دانشگاه از برکات و فضیلت های این ماه پرخیر و برکت است.
حجت الاسلام والمسلمین مهدی لری کرانی در اولین جلسه این کارگاه با اشاره به فضیلت های سوره حشر گفت: سوره حشر پنجاه و نهمین سوره قرآن کریم است که در مدینه منوره نازل شده و ۲۴ آیه دارد. و از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: هر کس سوره حشر را قرائت کند بهشت و جهنم و عرش و کرسی و حجاب های آن و آسمان های هفتگانه و زمین های هفتگانه و هوا و بادها و پرندگان و درختان و کوه ها و خورشید و ماه و فرشتگان، همگی بر او درود و صلوات می فرستند و برای او طلب مغفرت و آمرزش می کنند و اگر در همان روز یا شب قرائت سوره حشر، از دنیا برود شهید محسوب می شود.
لری کرانی بیان کرد: از برکات سوره حشر شفای بیمار، حفظ و امان، تقویت حافظه و هوش، بخشش گناهان است.
وی عنوان کرد: این آیه شباهت زیادی با وضعیت امروز جامعه ما دارد و همانگونه که در زمان پیامبر گروهی به پیامبر از پشت خنجر می زدند امروز هم افرادی هستند که علی رغم ادعای دوستی که دارند به انقلاب و مردم خیانت می کنند.

فرهنگی