رئیس واحد سیرجان: فرصت حضور اعضای هیئت‌ علمی در طرح‌های برون‌دانشگاهی فراهم است 1398/02/18

رئیس واحد سیرجان:

فرصت حضور اعضای هیئت‌ علمی در طرح‌های برون‌دانشگاهی فراهم است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت:‌ فرصت حضور اعضای هیئت علمی در طرح‌های سرمایه‌گذاری و پژوهش‌های برون دانشگاهی فراهم است.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، علی یعقوبی‌پور در جلسه هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با رئیس این دانشگاه اظهار کرد: با توجه به اینکه با روند کاهش شدید دانشجو و کمبود بودجه مواجه هستیم از استادان و اعضای هیئت‌علمی انتظار داریم سفیران دانشگاه باشند و در جذب دانشجو به دانشگاه کمک کنند.

وی اضافه کرد: فرصت حضور اعضای هیئت‌علمی در طرح‌های سرمایه‌گذاری و پژوهش‌های برون‌دانشگاهی فراهم است و برخی از گروه‌های آموزشی نیز فعالیت خودشان را آغاز کرده‌اند و سایر اعضا نیز باید به این مسیر وارد شوند و در جذب درآمدهای غیرشهریه‌ای کمک کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان عنوان کرد: چالش‌ها و فرصت‌های این واحد دانشگاهی توسط رؤسای دانشکده‌ها آماده شده و در اختیار اعضای هیئت‌ علمی قرار می‌گیرد و از استادان انتظار می‌رود که در رفع چالش‌ها و استفاده از فرصت‌ها همه تلاش خود را انجام دهند.

یعقوبی‌پور تصریح کرد: درآمد مناسبی از راه فعالیت‌های اقتصادی کسب می‌کنیم؛ اما سال‌های آینده همچنان وزن درآمدهای شهریه هنوز بیشتر از درآمدهای غیرشهریه است و باید در جذب دانشجو تلاش و جدیت بیشتری کنیم.