رئیس دانشگاه آزاد کرمان: آموزش مهارت‌های زندگی مورد توجه ویژه قرار گیرد 1398/02/04

رئیس دانشگاه آزاد کرمان:

آموزش مهارت‌های زندگی مورد توجه ویژه قرار گیرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، حمدالله منظری توکلی ظهر امروز در بازدید از مجتمع فرهنگی آموزشی سمای سیرجان اظهار کرد: سمای سیرجان به لحاظ امکانات آموزشی در کشور نمونه است و می‌طلبد با تلاش و کوشش بیشتر به لحاظ کیفی نیز در کشور به جایگاه خوبی برسد.

وی افزود: اگر صادقانه و با برنامه کار شود و نیازها و توقعات والدین برطرف شوند، پیشرفت حاصل می‌شود و از همه رقبا پیشی خواهید گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تمجید از فعالیت‌های فوق‌برنامه سمای سیرجان گفت: آموزش مهارت‌های زندگی به دانش‌آموزان باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا آینده‌سازان ایران اسلامی در زندگی خود مشکل نداشته باشند.

منظری‌توکلی خطاب به دانش‌آموزان سمای سیرجان تصریح کرد: اگر بتوانید پنج اصل «خودآغازگری، خودمشاهده‌گری، خودکنترلی، خودارزیابی و خودقضاوتی» را در خود تقویت کنید، مطمئناً آینده درخشانی در انتظارتان خواهد بود.