تأکید بر همکاری روزافزون دانشگاه‌های آزاد اسلامی و پیام‌نور 1398/01/26

تأکید بر همکاری روزافزون دانشگاه‌های آزاد اسلامی و پیام‌نور

رئیس دانشگاه پیام نور سیرجان بر ضرورت همکاری روزافزون دانشگاه‌های آزاد اسلامی و پیام‌نور خبر داد و گفت: این تعامل برکات زیادی خواهد داشت.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، احمد افروز رئیس دانشگاه پیام نور سیرجان صبح امروز در دیدار با مجموعه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان اظهار کرد: اگر ارتباط دانشگاه‌های آزاد اسلامی و پیام‌نور که از سال‌ها پیش برقرار شده، توسعه یابد هر دو دانشگاه از برکات آن بهره‌مند می‌شوند.

علی یعقوبی‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز از آمادگی برای همکاری هرچه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه پیام نور در حوزه‌های مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی و ... خبر داد و عنوان کرد: در سال رونق تولید می‌توانیم با همکاری دو دانشگاه به سمت کارهای تولیدی برویم.

براساس این گزارش، در این دیدار درباره مسائل و مشکلات پیش‌روی کارکنان و استادان دو دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور سیرجان بحث و تبادل‌نظر شد.