فرمانده انتظامی سیرجان: مواد مخدر جزء اولویت‌های پژوهشی نیروی انتظامی است 1398/01/22

فرمانده انتظامی سیرجان:

مواد مخدر جزء اولویت‌های پژوهشی نیروی انتظامی است

فرمانده انتظامی سیرجان گفت: تحقیق و پژوهش در حوزه مواد مخدر جزء اولویت‌های پژوهشی نیروی انتظامی در سال ۹۸ است.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، محمدرضا ایران‌نژاد  در دیدار نوروزی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: تحقیق و پژوهش در حوزه مواد مخدر جزء اولویت‌های پژوهشی نیروی انتظامی در سال ۹۸ است و از دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان می‌خواهیم که پژوهشگران و پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی خود را به این موضوع هدایت کند.

وی بیان کرد: ریشه همه مسائل و آسیب‌های اجتماعی مواد مخدر است و مجموعه نیروی انتظامی تلاش دارد اثرات آن را در جامعه کم کند.

فرمانده انتظامی سیرجان فضای مجازی را آسیبی برای جوانان دانست و خواستار اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی دانشگاه‌ها به جوانان و دانشجویان شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز در این دیدار گفت: آمادگی داریم مانند گذشته اولویت‌های پژوهشی نیروی انتظامی را در دستور کار قرار دهیم و با نیروی انتظامی همکاری مناسبی داشته باشیم.

علی یعقوبی‌پور بیان کرد: با توجه به آسیب‌های فضای مجازی و قشر جوان دانشجو درخواست حضور همکاران نیروی انتظامی به‌ویژه کارشناسان پلیس فتا در دانشگاه برای آگاه‌کردن دانشجویان به مشکلات و معظلات جامعه به‌ویژه فضای مجازی را داریم.