شعبان‌زاده: همکاری مرکز آموزش شهدای نداجا با دانشگاه آزاد سیرجان مناسب است 1398/01/18

شعبان‌زاده:

همکاری مرکز آموزش شهدای نداجا با دانشگاه آزاد سیرجان مناسب است

فرمانده مرکز آموزش شهدای وظیفه نداجا گفت: وزن علمی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان بالاست و افتخار می‌کنیم که همکاری مناسبی با این دانشگاه داریم.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، مهدی شعبان‌زاده  در دیدار نوروزی با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با تبریک فرارسیدن سال نو گفت: وزن علمی این واحد دانشگاهی بالاست و افتخار می‌کنیم که همکاری مناسبی با این دانشگاه داریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز در این دیدار با تبریک سال نو گفت: ارتباط و همکاری مناسبی با مرکز آموزش شهدای وظیفه نداجا داریم و امیدواریم این همکاری‌ها در سال جدید بیشتر و بهتر شوند.

علی یعقوبی‌پور عنوان کرد: حضور امیر شعبان‌زاده در سیرجان افتخاری است که نصیب این شهرستان شده و باید از این حضور استفاده مناسب را ببریم.