آمادگی دانشگاه آزاد سیرجان برای اعزام دانشجویان به مناطق سیل‌زده 1398/01/18

یعقوبی‌پور بیان کرد:

آمادگی دانشگاه آزاد سیرجان برای اعزام دانشجویان به مناطق سیل‌زده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: با توجه به گرفتارشدن برخی شهرها در سیل آمادگی داریم که گروه‌های جهادی دانشجویی را به این مناطق اعزام کنیم.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، علی یعقوبی‌پور  در دیدار با امام جمعه سیرجان با تبریک سال جدید به ارائه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی اجراشده توسط دانشگاه پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: با توجه به اتفاقات ایام نوروز و گرفتارشدن برخی شهرها در سیل آمادگی داریم که گروه‌های جهادی دانشجویی را به این مناطق اعزام کنیم.

حجت‌الاسلام سیدمحمود حسینی نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه سیرجان نیز با تبریک سال جدید و آرزوی توفیق برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان درباره نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری گفت: ضرورت دارد جامعه دانشگاهی همه تلاش خود را در راه تحقق این شعار به کار ببندند و پیشگام باشند.