دوره‌های ایمنی موضوع مورد توجه دانشگاه‌‌هاست 1397/12/15

یزدانخواه:

دوره‌های ایمنی موضوع مورد توجه دانشگاه‌‌هاست

مدیر ایمنی و حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت:‌ برگزاری دوره‌های ایمنی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مسائل مورد توجه در دانشگاه‌هاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان،مهدی یزدانخواه ظهر امروز در حاشیه کارگاه یکروزه آموزشی اطفای حریق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان اظهار کرد: دوره آموزشی اطفای حریق با هدف ارتقای سطح آگاهی کارکنان به‌خصوص شاغلان در انتظامات، خوابگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای شناسایی انواع حریق، انواع خاموش‌کننده‌ها و نحوه اطفای حریق برگزار شد.

وی اظهار کرد: در این دوره آموزشی، کارکنان ابتدا با خاموش‌کننده‌های اطفای حریق و انواع آتش‌ها توسط یکی از کارشناسان آموزش آتش‌نشانی شهرداری سیرجان به‌صورت تئوری آشنا و سپس به‌صورت عملی شاهد خاموش و مهارکردن آتش شدند.

مدیر ایمنی و حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با بیان اهمیت برگزاری دوره‌های ایمنی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مسائل مورد توجه در دانشگاه‌ها بر رعایت مسائل ایمنی در هر شرایط به‌عنوان امری واجب تأکید کرد و افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده همه سعی و تلاش خود را برای آمادگی کارکنان در برابر حوادث و اتفاقات احتمالی به کار گرفته‌ایم.

به گزارش روابط عمومی،‌ در دوره آموزشی اطفای حریق دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، کارکنان، استادان و دانشجویان با آشنایی با پدیده آتش‌سوزی، راهکارهای مقابله با حریق و اطفای آن را به‌صورت تئوری و عملی آموزش دیدند.