ارائه راهکارهای برون‌رفت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از مشکلات 1397/12/19

یعقوبی‌پور بیان کرد:

۵ راهکار برون‌رفت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از مشکلات

5 راهکار برون‌رفت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از مشکلات

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان پنج راهکار برون‌رفت این واحد دانشگاهی از مشکلات را برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، علی یعقوبی‌پور ظهر امروز در آیین گرامیداشت سی‌امین سالروز تأسیس و قدردانی از بازنشستگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان  با بیان دستاوردها و فراز و نشیب‌های این واحد دانشگاهی در ۳۰ سال گذشته و عملکرد و فعالیت یک‌ساله، موفقیت‌ها و مشکلات این واحد دانشگاهی را یادآوری کرد.

وی گفت: از همه کسانی که سال‌های گذشته برای بالندگی این مجموعه تلاش کرده‌اند به‌ویژه مدیران و رؤسای قبلی که حاصل تلاش‌های‌شان پردیس ۸۶ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان و توسعه و ارتقای علمی این واحد دانشگاهی شده است، قدردانی می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم میراث‌دار خوبی باشیم و آن را به بهترین شکل اداره کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با قدردانی ویژه از همدلی و هم‌فکری همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، راهکارهای برون‌رفت از مشکلات فعلی این واحد دانشگاه را توکل به خدا، شناسایی توانمندی و استعدادهای این واحد دانشگاهی، تنظیم برنامه‌ای مدون، استفاده بهینه از امکانات آزمایشگاهی و کاهش هزینه‌ها برشمرد.

به گزارش روابط عمومی، در این مراسم ۳۰ اصله نهال به نیت ۳۰ سال تلاش و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در بوستان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان غرس شد.