هدف یادواره شهدای دانش آموز، فرهنگ سازی ایثار و شهادت است 1397/12/01

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان:
هدف یادواره شهدای دانش آموز، فرهنگ سازی ایثار و شهادت است
تأثیر تربیتی یادواره شهدا بر عموم مردم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: هدف از برگزاری یادواره شهدای دانش آموز، فرهنگ سازی و نشر فرهنگ ایثار و شهادت است.
دکتر علی یعقوبی پور در یادواره شهدای دانش آموز شهرستان سیرجان که در مجتمع فرهنگی آموزشی سما سیرجان برگزار شد افزود: با برگزاری این یادواره ها علاوه بر فرهنگ سازی و نشر فرهنگ از خود گذشتگی؛ قشر جوان و نوجوان جامعه با شهدای دانش آموز نیز آشنا می شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بیان کرد: انقلاب اسلامی به برکت ایثار و مجاهدت و خون پاک شهیدان به موفقیت های بزرگی در زمینه های مختلف دست یافته است. و پاسداری از این دستاوردها تنها با الگوگیری دانش آموزان و نسل جوان امروزی از ارزش ها و آرمان های شهدا امکان پذیر است.
یعقوبی پور عنوان کرد: ما وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل جوان و نوجوان امروزی منتقل کنیم که یکی از راههای انتقال این فرهنگ برگزاری یادواره شهدا است. دانش آموزان هم باید با الگو برداری از شهدای دانش آموز نقش مهم خود را در توسعه و پیشرفت جامعه ایفا کنند و شهدا را بیشتر شناخته و راه آنان را ادامه دهند تا انقلاب ما همیشه سربلند باشد.
وی افزود: یادواره شهدای گمنام شهرستان نیز دوشنبه 6 اسفندماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار خواهد شد.
امام جمعه سیرجان نیز با تقدیر از برگزار کنندگان این یادواره گفت: شهدای دانشآموز دفاع از مملکت، دین و ارزش‌های دینی و جهاد را مقدم بر تحصیل دانسته و به ندای رهبرشان لبیک گفتند و به سوی جبهه‌ها شتافتند و با نثار خون خود در مقابل دشمنان­ایستادند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمودحسینی افزود: شهدای دانش‌آموز از شهدای کربلا درس و الگو گرفتند و با بصیرت و آگاهی راه خود را انتخاب کردند.
امام جمعه سیرجان با اشاره به جایگاه و نقش شهدا در پیشرفت و تعالی نظام اسلامی اظهار کرد: اقتداری که امروز نظام اسلامی ما توانسته در دنیا به آن دست یابد، به برکت خون شهدا و در سایه رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب حاصل شده است.
وی به تلاشهای دشمن برای انحراف نسل جوان اشاره کرد و گفت: دشمن امروز برای انحراف نسل جوان و انقلابی ما دست به تهاجم فرهنگی زده است که برگزاری این یادواره می تواند مانع از به ثمر رسیدن اهداف آنان باشد.
غلامرضا محمد جعفری معاون دانشگاه و رئیس مجتمع فرهنگی آموزشی سما سیرجان در حاشیه یادواره  شهدای دانش آموز سیرجان اظهار داشت: طبعا یکی از محافلی که بهترین تاثیر تربیتی را روی عموم مردم و بخصوص دانش آموزان دارد، همین یادواره شهداست، که امروز افتخار میزبانی از این یادواره را سما دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برعهده داشت.
جعفری گفت: با توجه به نیاز جامعه دانش آموزی برای آشنایی با قهرمانان و اسوه های حقیقی، برگزاری چنین یادواره‌هایی آن هم با مشارکت خود دانش آموزان سبب شناخت بیشتر آنان از این قهرمانان واقعی می‌شود.
این یادواره که میزبان پیکر شهید مدافع حرم شهید وحید یوسفی بود، با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری تجلیل از خانواده شهدای دانش آموز شهرستان سیرجان به پایان رسید.