حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در کلاس درس دانش آموزان سما سیرجان 1397/11/13

به مناسبت دومین روز از دهه فجر صورت گرفت
حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در کلاس درس دانش آموزان سما سیرجان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر با حضور در کلاس درس دانش آموزان و نوآموزان سما سیرجان دهه فجر انقلاب اسلامی را به دانش آموزان تبریک گفت.
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با حضور در کلاس درس دانش آموزان و نوآموزان سما سیرجان و تبریک فرا رسیدن چهلمین بهار انقلاب اسلامی ایران گفت: ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگ زرینی در تاریخ کشور ما است که باید با شکوه و عظمت خاصی این ایام را گرامی بداریم.
یعقوبی پور بیان کرد: آینده ایران اسلامی و فردای بهتر آن با تلاش‌های آینده سازان ایران اسلامی میسر است و ما وظیفه داریم در کنار آموزش فرزندان این مرز و بوم وقایع تاریخی کشورمان از جمله پیروزی انقلاب اسلامی را به آنان آموزش دهیم تا ان شاا... سفیرانی برای انتقال انقلاب به نسل های بعد باشند.
وی افزود: انتقال خاطرات و گفته های آن دوران به نسل امروز، نیاز ضروری برای آگاه سازی دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی از آرمانهای انقلاب است و باید به آن توجه ویژه ای شود.