حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در نمایشگاه 40 سال اقتدار، مقاومت و پایداری 1397/11/13

نمایش توانمندی‌های ۴۰ساله نهادها و سازمان‌های سیرجان

نمایشگاهی از توانمندی‌های ۴۰ساله نهادها و سازمان‌های شهرستان سیرجان با حضور مسئولان افتتاح شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، شهباز حسن‌پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در آیین افتتاح نمایشگاه ۴۰ سال اقتدار، مقاومت و پایداری که در مجموعه ورزشی امام علی(ع) سیرجان برپا شده با بیان اینکه دهه فجر تجدید بیعت با شعائر و شعور ملت ایران و اهداف بلند امام(ره) است، تصریح کرد: این نمایشگاه گوشه‌ای از توانمندی ۴۰ ساله دستگاه‌های اجرایی شهرستان سیرجان است که ثابت‌قدم بودن ما در مسیر امام و شهدا را به‌خوبی جلوه‌گری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از ثمرات انقلاب است، دانشگاهی که نقش آن در توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و آموزشی و ارتقای سلامت روانی کشورمان بر کسی پوشیده نیست و مسیر ما در این راه پرفراز و نشیب نیز روشن و مشخص است.

یعقوبی‌پور بیان کرد: غرفه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با بیش از ۴۰ اثر از دستاوردها و پژوهش‌های دانشجویان این واحد دانشگاهی در سال‌های اخیر است که به معرفی خدمات علمی دانشگاه می‌پردازد.

وی افزود: این غرفه فقط گوشه‌ای از رشد و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در مسیر خدمت به مردم شهرستان است که مورد بازدید امام جمعه سیرجان، نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و دیگر مسئولان شهرستان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ما، این نمایشگاه با برپایی ۷۰ غرفه از سوی ادارات، نهادها و شرکت‌ها از امروز به‌مدت یک هفته و در ایام‌الله دهه فجر میزبان عموم شهروندان است.