حضور نیروی انتظامی در دانشگاه اطمینان خاطر به وجود می‌آورد 1396/09/14

رئیس واحد سیرجان:
حضور نیروی انتظامی در دانشگاه اطمینان خاطر به وجود می‌آورد

سرهنگ محمدرضا ایران‌نژاد فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان با دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان دیدار و گفت‌وگو کرد.
سرهنگ محمدرضا ایران‌نژاد با تبریک به دکتر علی یعقوبی پور گفت:« اگر دانشجو باکیفیت‌تر تربیت شود چرخه کشور به‌خوبی رشد خواهد کرد .»
ایران‌نژاد بیان کرد: «آماده همکاری با دانشجویان جهت پایان‌نامه‌های دانشجویان با موضوعات اجتماعی هستیم.»
فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان افزود:«یکی از دلایل کم شدن جرم این است که آگاهی مردم بالا رفته است.»
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز در این دیدار با تشکر از سرهنگ ایران‌نژاد گفت: «حضور نیروی انتظامی در دانشگاه اطمینان خاطری برای دانشجویان ، اساتید و کارکنان به وجود می‌آورد و باعث می‌شود بدون دغدغه خاطر به فعالیت‌های خود بپردازند.»
رئیس واحد سیرجان بیان کرد :« با توجه به در خطراتی دانشجویان را تهدید می‌کند مانند خطرات فضای مجازی درخواست داریم کارشناسان و متخصصین نیروی انتظامی در مناسبت‌ها و مراسمات دانشگاه حضورداشته باشند و دانشجویان را آگاه کنند.»