مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان آماده همکاری همه جانبه با بسیج دانشجویی است 1396/09/14

رئیس واحد سیرجان :
مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان آماده همکاری همه جانبه با بسیج دانشجویی است

مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان با حضور مسئولین ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان و مسئولین شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان برگزار شد.
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در این مراسم با تبریک فرارسیدن اعیاد ماه ربیع‌الاول گفت: «بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان همیشه ارتباط تنگاتنگی با دانشگاه‌ها داشته و امیدواریم با این تغییر و تحولات ارتباط بسیج  با دانشگاه‌ها خصوصاً دانشگاه آزاد اسلامی روزبه‌روز پررونق‌تر باشد و حضور بسیج را در تمامی مراسمات دانشگاه احساس کنیم و زمانی که استاد،دانشجو و یا کارمند وارد دانشگاه می‌شوند حضور بسیج را حس کند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان بیان کرد :« مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان آماده همکاری همه‌جانبه با بسیج دانشجویی است و تلاش می‌کنیم زمینه‌ای فراهم شود که عزیزان بسیجی بتوانند دینی را که بر گردنشان است را به خوبی انجام دهند که اگر این اتفاق بیفتد فعالیت‌های علمی نیز به‌خوبی صورت می‌گیرد.»
در ادامه حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدرضا محمدی نماینده ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیرجان گفت:« اگر دانشجویان و خدمتگزاران علم نبودند رزمندگان هم موفق نمی‌شدند و موفقیت رزمندگان اسلام به دلیل این است که دانشگاهیان وظایف خودشان را به‌خوبی انجام داده‌اند.»
وی افزود:«مقام معظم رهبری می‌فرمایند « بسیج بسیار مهم است و بسیج دانشجویی‌ از همه مهم‌تر چون دالان مهمی است به عرصه خدمت در کشور.»
نماینده ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سیرجان بیان کرد:« دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با بسیجیان اعلام کردند بسیجیان باید مواظب نفوذ در دانشگاه‌ها باشند که این نشان از نگاه عمیقی است که به دانشگاه دارند و می‌دانند که اگر نفوذ در دانشگاه اتفاق بیفتد بسیار خطرناک خواهد بود.»
ناصر بهروز مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان گفت:«بسیج درگذشته توانسته بسیاری از نقیصه‌ها را برطرف کند و باید از این ظرفیت استفاده شود تا دولت اسلامی در جامعه استقرار پیدا کند.»
مسئول بسیج دانشجویی استان کرمان افزود:« امروز جوانان جامعه اسلامی نیاز به بصیرت و دشمن‌شناسی دارند بنا به فرموده مقام معظم رهبری در طول سالیان گذشته از انقلاب دشمنان روزبه‌روز بیشتر شده‌اند و یکی از شگردهای آنان ناامید کردن مردم از نظام جمهوری اسلامی و نفوذ در بین جوانان است.»
وی بیان کرد:« بزرگ‌ترین دغدغه‌ای که در دانشگاه‌ها وجود دارد این است که بسیج در همه عرصه‌ها حضور پیدا کند و بتواند گفتمان انقلاب را در دانشگاه‌ها استمرار دهد.»
سرهنگ مهدوی فرد فرمانده بسیج ناحیه مقاومت شهرستان سیرجان در این مراسم گفت:« بسیج قائل به شخص و افراد نیست و این تغییر و تحولات را در آستانه روز دانشجو به فال نیک می‌گیریم.»
علی سلیمی دریابیگی مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان نیز در این مراسم گفت:« بسیج دانشجویی برآیند آینده نگری و دور اندیشی رهبر انقلاب اسلامی است و با گذشت حدود سه دهه از حضورش در فضای عمومی دانشگاه ها امروز به یکی از تشکل های مهم و موثر دانشجویی تبدیل شده است.»
وی عنوان کرد :«مشخصه دانشجویی و رسالت انقلابی بسیج دانشجویی حکایت از اهمیت راهبردی و نقش بنیادین آن در حرکت به سمت دانشگاه اسلامی دارد.»
سلیمی دریابیگی بیان کرد:« امیدوارم با کمک و رهنمود های مسئولین و همراهی دانشجویان و اساتید و روسای محترم دانشگاه ها بتوانیم منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را سر لوحه ی کار خود قرار بدهیم.»
در ادامه این مراسم از زحمات حسن رضازاده تقدیر و علی سلیمی دریابیگی  به ‌عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان معرفی شد.