هدف یادواره‌های شهدا انتقال فرهنگ جبهه و جنگ به نسل امروز است 1396/09/08

در دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان مطرح شد:

هدف یادواره‌های شهدا انتقال فرهنگ جبهه و جنگ به نسل امروز است

دومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی، بسیج دانشجویی و کانون های دانشجویی دانشگاه و با حضور مسئولین شهرستان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در این مراسم با تبریک اعیاد ماه ربیع الاول گفت: «اگر رشادت ها و از خودگذشتگی های شهدا نبود ما امروز نمی توانستیم با خیال راحت و در اوج آرامش زندگی کنیم.»
یعقوبی پور بیان کرد: «آزاد سازی سوریه و عراق از لوث گروه تکفیری داعش که با رشادت های رزمندگان اسلام همراه بود بار دیگر مشت محکمی بود بر دهان ایادی ظلم و در رأس آنها امریکا، که فکر جنگ در این منطقه را در سر نپرورانند چرا که رزمندگان ما هم در 8 سال دفاع مقدس و هم اخیراً در سوریه و عراق این را به آنها ثابت کرده اند که مرد میدان های سخت هستند.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با تبریک هفتم آذر روز نیروی دریایی و 16 آذر روز دانشجو عنوان کرد: «بسیار خرسندم که آغاز مسئولیتم با برگزاری یادواره شهداء همراه شده و از این شهدا گرانقدر استمداد می طلبم که در این مسیر دستم را بگیرند تا در مقابل آنها شرمنده نشوم.»
وی گفت: «وجود قبور مطهر شهدا در دانشگاه باعث شده تقدس این مکان دوچندان شود و قبورشان پایگاهی است برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حضورشان در دانشگاه نشان دهنده اهمیت آنها در جامعه دانشگاهی و کل جامعه است.»
علی یعقوبی پور بیان کرد: «فلسفه وجودی برگزاری یادواره های شهدا این است که رشادت های این بزرگ مردان را به خاطر بیاوریم و مهمترین هدف آن نیز انتقال فرهنگ جبهه و جنگ به نسل امروزی است.»
در ادامه دکتر امین شفیعی از جانبازان و یادگاران دوران دفاع مقدس با بیان اینکه 29 سال از پایان جنگ گذشته است و دشمن در حال تقدس زدایی است و جنگ هم از این مقوله جدا نیست گفت: «در فضای مجازی سوالاتی پرسیده می شود مانند اینکه چرا بعد از فتح خرمشهر صلح نکردید؟ باید به آنان گفت، مگر بعد از فتح خرمشهر پیشنهاد صلحی به ایران شد که آن را نپذیرفت؟»
وی افزود: «بعد از فتح خرمشهر و در حالی که 22 ماه از جنگ گذشته بود سازمان ملل قعطنامه صادر کرد که در آن نوشته بود به مرزهای بین المللی احترام بگذارید اما در زمان جنگ عراق و کویت شورای امنیت بعد از فقط 10 ساعت بیانیه صادر کرد.»
یادگار دوران دفاع مقدس عنوان کرد: «بهترین سرباز دنیا، سربازی است که به حرف فرمانده خود به خوبی گوش بدهد و بپذیرد که در عملیات کربلای 4 این اتفاق افتاد و رزمندگان با اینکه می دانستند عملیات لو رفته اما به راه خود ادامه دادند و عده ای فدا شدند تا عده ای دیگر نجات پیدا کنند. همانگونه که همه شهدا فدا شدند تا مملکت نجات پیدا کند.»
شفیعی گفت: «رزمندگان اسلام عقلشان منافع ملی شان بود اما امروزه عده ای عقلشان را به دست کسانی داده اند که برایشان پیام دو خطی می فرستد.»
وی بیان کرد: «بدون دلیل بسیج، دفاع مقدس و امام خمینی (ره) را زیر سوال نبرید و سوال هایتان را از اهل جبهه و جنگ بپرسید.»
در پایان این مراسم که با استقبال اساتید، کارکنان و دانشجویان همراه بود شرکت کنندگان با حضور بر گلزار  شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با نثار گل و عطر افشانی به مقام شامخ شان ادای احترام کردند.