استاد و دانشجو باید حضور بسیج در دانشگاه را حس کند 1396/09/05

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان:
استاد و دانشجو باید حضور بسیج در دانشگاه را حس کند

به مناسبت هفته بسیج دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به همراه مسئول بسیج اساتید و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با سرهنگ محمود مهدوی فرد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیرجان دیدار و گفت و گو کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در این دیدار با تبریک هفته بسیج گفت: «باید زمینه گسترش بیش از پیش فرهنگ بسیج در دانشگاه فراهم شود تا زمانی که استاد و دانشجو وارد دانشگاه می شود حضور واقعی بسیج را حس کند.»
علی یعقوبی پور با تبریک پیروزی رزمندگان اسلام در برابر داعش بیان کرد: «امیدواریم بتوانیم از حافظان و پیروان انقلاب اسلامی باشیم و در این راه قدم برداریم.»
سرهنگ محمود مهدوی فرد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سیرجان نیز گفت: «با وجود افرادی چون دکتر یعقوبی پور در دانشگاه و فرمان آتش به اختیار رهبر معظم انقلاب اسلامی دیگر نیازی به راهنمایی نیست.»
مهدوی فرد عنوان کرد: « موجودیت و بقا بسیج به حضور بسیجیان است و اگر بسیجیان نبودند مشخص نبود چه وضعیتی به وجود می آمد.»
وی بیان کرد: «پیروزی رزمندگان اسلام واقعاً جای تبریک دارد و ان شاا... زحمت و شری را که برای جهان اسلام درست کردند به خودشان برگردد.»