پرورش دانشجوی کارآفرین، خلاق و دارای مهارت ایده آل دانشگاه است 1396/08/27

رئیس واحد سیرجان در دیدار با مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان:
پرورش دانشجوی کارآفرین، خلاق و دارای مهارت ایده آل دانشگاه است

مهندس محمدرضا جهانگیری مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمان با همراهی محسن نعمتی رئیس فنی و حرفه ای سیرجان با دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان دیدار و گفت و گو کرد.
محمدرضا جهانگیری با تبریک به رئیس واحد سیرجان گفت: «ضریب فارغ التحصیلان بیکار 20 درصد است و در همین راستا دولت برنامه های جدی برای رفع مشکل بیکاران فارغ التحصیل دارد.»
وی افزود: «دلیل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی نداشتن مهارت است چرا که اگر فارغ التحصیلان مهارت فنی داشته باشند شانس پیدا کردن کار بیشتری دارند.»
دکتر علی یعقوبی پور با عرض خیرمقدم به مدیرکل و همراهان گفت: «رسالت دانشگاه آموزش است که طبق سرفصل های وزارت علوم در حال انجام است.»
یعقوبی پور اعلام کرد: «ایده آل ما این است که دانشجویی کارآفرین، خلاق و دارای مهارت پرورش دهیم و این مهم با همکاری مجموعه بزرگی چون فنی و حرفه ای دور از ذهن نیست.»

رئیس واحد سیرجان از مدیرکل فنی و حرفه ای دعوت کرد جهت پرورش دانشجوی کارآفرین و دارای مهارت با دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان همکاری نماید.