آغاز مسابقات فوتسال درون واحدی در واحد سیرجان 1396/08/24

آغاز مسابقات فوتسال درون واحدی در واحد سیرجان
مسابقات فوتسال درون واحدی جام مهر محرم یادواره شهید حججی در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با حضور دکتر علی یعقوبی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان آغاز شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در افتتاحیه این مسابقات گفت: «رسالت دانشگاه برپایه آموزش استوار است و با توجه به وجود بیشترین دانشجو در رشته تربیت بدنی واحد سیرجان در کنار دروس تخصصی و عملی نبایستی از سایر فعالیت های فوق برنامه و ورزشی غافل بمانیم.»
علی یعقوبی پور افزود: «باید کلاس های آموزش مربیگری و داوری برای دانشجویان رشته تربیت بدنی و علاقه مندان تدارک ببینیم تا دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی بتوانند در رشته های مورد علاقه خود به فعالیت بپردازند.»
وی دانشجویان را به رعایت اخلاق ورزشکاری دعوت کرد و از آنان خواست در ورزش به مولای متقیان حضرت علی (ع) اقتدا کنند.
مسابقات فوتسال درون واحدی جام مهر یادواره شهید حججی با حضور 8 تیم و در دو گروه 4 تیمی برگزار می شود . بازیکنان برتر این دوره از مسابقات به عضویت تیم دانشگاه جهت حضور در مسابقات استانی در خواهند آمد.